דברי הסבר לפרט 20.06:
ירקות, פירות, אגוזים, קליפת פירות וחלקי צמחים אחרים, משומרים בסוכר (מסוננים, מצופים או מגובשים)
פרט 20.06 כולל ירקות, פירות, אגוזים, קליפות פירות וחלקי צמחים אחרים אשר עברו תהליך שימור באמצעות סוכר. תהליך הייצור מתחיל בדרך כלל בטיפול במוצר במים רותחים כדי לרככו ולהקל על חדירת הסוכר. לאחר מכן, המוצרים מחוממים באופן חוזר ונשנה ומושארים בסירופים בעלי ריכוז סוכר הולך וגובר, עד שהם ספוגים מספיק בסו...
התחבר לקריאת דברי ההסבר
אין לך חשבון? הירשם בחינם
דברי ההסבר של NFX נועדו לשמש כפרשנות מקצועית לכללי הסיווג ולהרחיב את משמעותם לצורך סיוע בתהליך הסיווג
בלבד.
עם זאת, יש לראות בהם חומר מסייע ולא מקור מחייב. הסיווג הרשמי יתבצע אך ורק בהתאם להוראות הדין המחייבות
ולפי כללי הסיווג הקבועים בדין.