דברי הסבר לפרט 20.03:
פטריות וכמהין, שעובדו או שומרו אחרת מאשר בחומץ או בחומצה אצטית -
פרט 20.03 כולל פטריות וכמהין, שעובדו או שומרו בשיטות שאינן כוללות שימוש בחומץ או בחומצה אצטית. מוצרים אלה מגיעים בדרך כלל לאחר שעברו תהליכי שימור כגון בישול, שימורים בשמן או במי מלח, ועיקור בחום. זאת בניגוד למוצרים המקבילים בפרק 7, אשר נשמרים במצבם הטבעי (טרי, מצונן, קפוא או מיובש) או משומרים באופן ...
התחבר לקריאת דברי ההסבר
אין לך חשבון? הירשם בחינם
דברי ההסבר של NFX נועדו לשמש כפרשנות מקצועית לכללי הסיווג ולהרחיב את משמעותם לצורך סיוע בתהליך הסיווג
בלבד.
עם זאת, יש לראות בהם חומר מסייע ולא מקור מחייב. הסיווג הרשמי יתבצע אך ורק בהתאם להוראות הדין המחייבות
ולפי כללי הסיווג הקבועים בדין.