דברי הסבר לפרט 19.04:
מזון מעובד, המתקבל ע"י תפיחה או קליה של דגנים או מוצרים של דגנים (לדוגמה, פתיתי תירס); דגנים (חוץ מתירס) (CORN) בצורת גרגירים, בצורת פתיתים, או גרגירים מעובדים אחרת (למעט מקמח גריסים וקיבר) קדם מבושלים או שעובדו בצורה אחרת, של"פ -
פרט זה כולל תכשירי מזון המתקבלים מדגנים או ממוצרי דגנים, אשר עברו תהליך עיבוד שהינו מעבר לתהליכים המצוינים בפרקים 10 או 11. כלל 4 לפרק זה מבהיר כי המונח "שהוכן בכל צורה אחרת" מתייחס לדגנים שעובדו במידה העולה על האמור בפרטים ובכללים של פרקים 10 (דגנים) ו-11 (מוצרי תעשיית הטחינה). תהליכי ההכנה העיקריי...
התחבר לקריאת דברי ההסבר
אין לך חשבון? הירשם בחינם
דברי ההסבר של NFX נועדו לשמש כפרשנות מקצועית לכללי הסיווג ולהרחיב את משמעותם לצורך סיוע בתהליך הסיווג
בלבד.
עם זאת, יש לראות בהם חומר מסייע ולא מקור מחייב. הסיווג הרשמי יתבצע אך ורק בהתאם להוראות הדין המחייבות
ולפי כללי הסיווג הקבועים בדין.