חיפוש
X פרט מכס תיאור יחידת מידה מכס כללי מס קניה ותמ"א
10
00
00/2
תרכיזי פרוטאינים וחומרי פרוטאין מרקמיים (TEXTURED) קילוגרם פטור פטור
90
00
00
אחרים:-
90
10
00/3
אבקות מקפא (JELLY POWDERS), אבקות גלידה ואבקות דומות אחרות קילוגרם פטור פטור
90
20
00/2
תחליפי גבינה קילוגרם 12.50% פטור
90
30
00/1
תכשירים על בסיס חמאה קילוגרם 12.50% פטור
90
40
00/0
תחליפי שמנת ותערובות של שומנים עם סוכר קילוגרם פטור פטור
90
50
00/9
תמציות מרוכזות (CONCENTRATED EXTRACTS) בלתי כוהליות קילוגרם פטור פטור
90
60
00/8
סכרין, לרבות חמרים בעלי תכונות או שימוש דומים, בטבליות או בצורה אחרת, מוכן לשימוש קילוגרם פטור פטור
90
70
00/7
ממתקים קילוגרם פטור פטור
90
80
00/6
מזון ייעודי כהגדרתו בחוק הגנה על בריאות הציבור, מזון, התשעו 2015, להלן חוק המזון, ובלבד שאושר בידי מנכל משרד הבריאות לפני היבוא קילוגרם פטור פטור
90
90
00
אחרים -
90
91
00/3
המכילים תפוחי אדמה בכל צורה שהיא קילוגרם 6% אל"פ מ- 1.27 ₪ לקילוגרם פטור
90
92
00/1
המכילים מעל 20% כוהל באריזה שאינה עולה על 20 מ"ל, המיועדים לשימוש רק באמצעות טפטפת או מרסס ומצוידים בהם ליטר 12% אל"פ מ- 2.45 ₪ לליטר אלכוהול 83.92 ₪ לליטר אלכוהול
90
94
00/7
תכשירים המכילים פולן קילוגרם 20% פטור
90
95
00/4
מיצי פירות או ירקות מרוכזים, מחוזקים במינרלים או בוויטמינים מפרי או ירק, יחיד קילוגרם 4% פטור
90
96
00/2
מיצי פירות או ירקות מרוכזים, מחוזקים במינרלים או בויטמינים של תערובת של מיצי פירות או ירקות קילוגרם פטור פטור
90
97
00/0
מיצי פירות או ירקות מרוכזים, מחוזקים במינרלים או בויטמינים של מוצרים המכילים יותר מ-50%, לפי משקל של מוצקי חלב קילוגרם פטור פטור
90
98
00/8
תכשירים כוהוליים מורכבים, שאינם מבוססים על אחד או יותר מחמרים נותני ריח בעלי חוזק כוהלי העולה על 0.5% לפי נפח, מהסוג המשמש לייצור משקאות קילוגרם פטור פטור
90
99
00
אחרים
90
99
10/5
המכילים בשר בשיעור שאינו עולה על 20%, לפי משקל קילוגרם פטור פטור
90
99
90/7
אחרים קילוגרם 4% פטור
Finax-icon
תפריט פינקס
הגדל חלון הסתר צ'אט
+ שיחה חדשה
תפריט פינקס

שלום

אני פינקס, הבינה המלאכותית שתוכל לעזור לך בסיווג מוצרים בתעריף המכס, להבין את אופי המוצרים ולספק לך מידע נוסף במהירות ובקלות! 🚀

מומלץ מאוד

לקרוא את מדריך השימוש לקבלת תושובות מיטביות.

פינקס עלול לטעות, חובה לאמת מידע מול גורם מקצועי.